DEFORMATIE- EN ZETTINGSMETINGEN


Divider
ALS ELKE MILLIMETER TELT

Voor een gecontroleerde uitvoering van werkzaamheden is het nauwlettend monitoren van zettingen van essentieel belang. Of het nu gaat om droogzuiging, uitgravingen, verbouwingen of andere ingrepen, deze activiteiten kunnen zettingen in de omgeving veroorzaken. Het regelmatig opvolgen en meten is dan ook cruciaal om werkzaamheden gecontroleerd te laten verlopen en schade te voorkomen.

Om de kleinste afwijkingen accuraat te meten, maken we gebruik van het meest precieze waterpastoestel op de markt, de Leica DNA03. Dit geavanceerde instrument stelt ons in staat om met grote nauwkeurigheid zettingen te detecteren en te registreren.

Onze metingen worden gedetailleerd gerapporteerd in een gestandaardiseerd document. Deze resultaten bieden een helder overzicht en maken het mogelijk om eventuele zettingen te vergelijken. Op deze manier kunnen we proactief ingrijpen en de nodige maatregelen treffen om schade te voorkomen of tot een minimum te beperken. Het gebruik van state-of-the-art technologie in combinatie met zorgvuldige rapportage verzekert u van een doeltreffende bewaking van zettingen tijdens uw project.

INFO


Master in de industriƫle wetenschappen bouwkunde-landmeten (industrieel ingenieur)

Beƫdigd voor de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen

Ingeschreven op het tableau van landmeters-experten sub LAN 111465

Lid van de Belgische Orde van Landmeters-Experten (BOLE) en de Koninklijke Maatschappij van Landmeters-Experten te Antwerpen (KMLPA)
Algemene voorwaarden

CONTACTEER ONS


Sint-Antoniusbaan 99, 2980 Zoersel
+32 (0)3 312 36 58
+32 (0)486 02 34 68
info@landmeter-meekers.be